Kina Dlusion : Healing Serum

Nak kulit muka anjal berseri jangan lupa guna serum.
Kalau datang cik M, 
Sapu la Serum sambil tutup mata.

Serum pujaan saya semestinya Skin Brightening dari #KinaDlusion.
Aloe vera based tak berminyak langsung paling penting jimat masa mak mak!




>>> Follow kami di FB - Kina D'lusion. <<<
Jom whatsaps : www.wasap.my/0192158797 


Kina Dlusion : Set Bodycare Kinadlusion

Set Bodycare Kinadlusion
Limited Edition!

3 item Premium

Milky ice cream neopolitan body scrub

Ceylon chocolate cake body soap

Donut ice cream bubble bath butter
Exclusive dapatkan
2PCS LIP BUTTER BEETROOT NEW RECIPE EXTRA MOIST
sebagai FREE GIFT!!
RM170 tidak termasuk postage.




>>> Follow kami di FB - Kina D'lusion. <<<
Jom whatsaps : www.wasap.my/0192158797 


Kina Dlusion : Skincare Set

Caffeine mocha face mask ni freegift exclusive dalam box set skincare. Yang tak akan dijual ye..Tapi.. Tapi jangan risau sebab kina dlusion ade lagi 2 masker yang dijual iaitu Pore Cleansing & Rejuvenating Masker. Ikut jenis kulit uols macamana.


Masker Caffeine Mocha ni kiranya heroin kepada segala item dalam set box skincare. Tidak boleh jalan sorang-sorang. Kopi terbukti sangat inovatif kepada kulit kita. Bertujuan membantu rawatan rutin skincare yang kita tengah guna. Sifat kafein dalam kopi itu membantu boostkan lagi perjalanan darah supaya masalah kulit pun cepat baik gitew.

Tiada bahan pengawet yang pelik-pelik dalam masker kopi ni ye. Hanya ada grapeseed extract sahaja dan vitamin E oil yang sangat tinggi antioksidan. Bila antioksidan tinggi, penuaan awal pun segan-segan je nak munculkan diri. Kulit pun lebih tegang dan bila senyum pun kedut tu bagi kurenglah sedikit. 


Best ke Best?

Serius. Bau dia macam filling Hershey versi Chocolate, rasa nak sapu kat roti je tauu. 

>>> Follow kami di FB - Kina D'lusion. <<<
Jom whatsaps : www.wasap.my/0192158797 


Kina Dlusion : Healing Serum



Serum Angau
Setiap hari wajib pakai serum ni tau, siang malam ku sapu memang bagus sangat untuk hilangkan segala mak nenek kedutan dekat muka dengan jerawat skali syuhh!Syuhh! 


Serum ni bagus untuk repair skin dari lapisan yang paling dalam, melembapkan kulit serta untuk anti aging.


Pakai serum ni in shaa Allah kedut kedut tu jadi tegang macam tali ropia gitu..
Dah 2 bulan guna brightening serum ni, bila nak habis tak tau lah. 
Sangatla Jimat!


>>> Follow kami di FB - Kina D'lusion. <<<
Jom whatsaps : www.wasap.my/0192158797 


Kina Dlusion : Detox Vegan Soap

Detox Vegan Soap

Bahan utama ialah BENTONITE CLAY berfungsi seperti span menyerap toksin, heavy metal yang tidak diperlukan dalam kulit.
Khasiat :
+ Mensekatakan tona kulit
+ Mengekalkan keanjalan kulit
+ Menyeimbangkan PH level kulit supaya tidak terlalu berminyak & tidak terlalu kering
+ terdapat bahan yg mempunyai natural 'ASTRINGENT' sesuai utk kulit yg berminyak & jerawat.
+ Diperkaya dengan Vitamin E & A
+ Melembapkan kulit supaya tidak terlalu kering
+ Sesuai juga untuk kulit eczema
+ Mempercepatkan proses penyembuhan luka supaya cepat kering
+ Membuang sel kulit mati supaya kulit kelihatan lebih cerah
+ Dan kami hanya menggunakan Essential Oil yang bermutu tinggi bukan Fragrance Oil dan tiada pengawet serta bahan kimia yg berbahaya.
+ Mengandungi anti-bacterial,anti-fungal & anti-aging dari Essential Oil.
Sesuai digunakan :
 + Kulit berminyak
 + Kombinasi
 + Jerawat

Kina Dlusion : SET BODYCARE COFFEE LATTE MINT

SET BODYCARE COFFEE LATTE MINT

Siapa yang tengah berdiet, berpantang memang sesuai sangat pakai set kopi ni. Sifat kafein dalam minyak kopi sangat best untuk kulit.
Nak lebih peloles kenala rajin, tak gitew?

:: Kebaikan ::@Membantu merangsang kulit dan meningkatkan aliran darah ke kulit menjadikan kulit kelihatan lebih fresh, glowing dan cerah.
@Mengurangkan kemunculan selulit dan tanda strech mark.
@Menegangkan kulit supaya lebih firm dan tidak menggelebeh.
@Menyimpan kelembapan kulit supaya tidak mudah kering.


Lagi pun, bau kopi ni mampu mengurangkan stress. Bayangkan sabun badan sesambil tu stabil kan balik hormon kelaut kita ...Mana nak dapat.

Antara bahan yang terkandung dalam set Coffee Latte Mint ni haa adalah :
Cocoa butter, vco, macadamia nut oil, sweet almond oil, coffee essential oil, pappermint essential oil, fuller earth clay, cocoa powder, ground coffee, oat protein,
Makanan terbaik untuk kulit. Iolss dah pakai, uolss bila lagi?
Jom glow glowing kan kulit anda.


>>> Follow kami di FB - Kina D'lusion. <<<
Jom whatsaps : www.wasap.my/0192158797 

Kina Dlusion : TESTIMONI BEDAK SEJUK COOKIES PARIS (3)




>>> Follow kami di FB - Kina D'lusion. <<<
Jom whatsaps : www.wasap.my/0192158797 

Powered by Blogger.

Contact Us



Total Pageviews